Belgium BRIDGE

EVOLUTIE IS GEEN REVOLUTIE!

News

De Eenhoorn

Posted by Redactie on February 28, 2014 at 3:00 AM

De eenhoorn is het symbool van het Christusbewustzijn of dat deel van jou dat men "goddelijk" placht te noemen en vertegenwoordigt de sterrenconstellatie Monoceros dewelke te vinden is achter de ster Sirius (Isis) en constellatie Orion (Osiris). De eenhoorn is met andere woorden het symbool voor Jezus (Horus), het symbool voor alles wat puur en goed is.

Vele aristrocaten (zoals het Engelse koningshuis) (of de zogenaamde EL-ite) hebben een geketende eenhoorn in hun wapenschild en volgens sommige auteurs heeft dit de boodschap dat ze deze bijzondere energie hebben overmeesterd. David ROCKEFELLER zou ook een fortuin hebben gespendeerd aan zeven middelleeuwse tapijten waarin de  gevangenneming, liquidatie en wederopstanding van de Eenhoorn wordt in afgebeeld.

Bekijk ook dit uittreksel uit HARRY POTTER, The Philosopher' Stone waarin het bloed van een "dode" Eenhoorn wordt gedronken door een donker wezen dat luistert naar de naam...Voldemort. Symbolisch gaat de Harry Potter saga over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad.

You need Adobe Flash Player to view this content.


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply wolfgang Mannheim
4:44 PM on December 14, 2017 
zie ook de zogenaamde Sophia Mythe

BELGIUMBRIDGE Magazine!!

LAATSTE BIJDRAGEN TE VINDEN

ONDER TABBLAD "NEWS"!


Recent NIEUWS ?

Ga naar "News" in het menu links bovenaanSpiegelbeeld magazine