Belgium BRIDGE

EVOLUTIE IS GEEN REVOLUTIE!

News

Ontvoering kinderen door Jeugdzorg Nederland? Beerput gaat open!

Posted by Redactie on September 25, 2012 at 4:45 PM

Dinsdag 18 september 2012 inzake juridische en andere manipulaties rond de zaak Ben van den Brink (voor links naar de website www.argusoog.org die ook in de 1e lijn over deze zaak rapporteert, zie bericht 1 hieronder, d.d. 15 sept. 2012)

Beste mensen,

Hieronder een historische 7-klapper in de zaak 'Valse aanklagers uit Amsterdam en Alkmaar' tegen Ben van den Brink uit Schoorl.

Een brief d.d. 26-06-2012 van een neprechtbank A'dam aan advocaat Gerard van der Meer, die Ben tot voor kort heeft 'bijgestaan' in zijn strafzaak.

Kortgeleden heeft Ben echter de samenwerking opgezegd en uit de hieronder geplaatste documenten moge blijken dat hij daar zeer goed aan gedaan heeft.

De brief aan advocaat van der Meer wordt gevolgd door 6 'smoezeldocumenten' van een politiemedewerkster, genaamd 'Janine'.

Vormen zij het 'schaduwdossier' waarover het bij het kopje 'onderwerp' in de brief van Van der Meer gaat??

NB: de brief aan Gerard van de Meer: Enkele zaken om op te letten:

Geen rechtbanklogo Onderwerp: SCHADUWDOSSIER (!) inzake van den Brink (NB geen voorletter!) Onze vraag: WAT IS EEN 'SCHADUWDOSSIER" ?? De betreffende (nep)strafzitting d.d. 11 juli 2012 werd een dag van te voren afgeblazen! Men wist, dit gaat floppen met een Van Den Brink die veel te veel weet! NB: Enkele voorlopige opmerkingen bij de officieus-politionele smoezeldocumenten (alias het 'schaduwdossier' m.b.t. Ben van den Brink)

Waarom is er geen enkel kenmerk van een bestaande politie-organisatie (logo, stempel, plaats, namen) op deze 6 pagina's? (Vanzelfsprekend is dit een retorische vraag, maar we laten onze lezers vrij om zelf na te denken).

Op deze 6 pagina's staan opmerkingen van Ben van den Brink, waarvan de meesten voor zichzelf spreken.

Let U in het bijzonder op pagina 6, de laatste pagina van deze serie van 7 kopieën.

"(KUNNEN) HELAAS NIET VERDACHTE IN VOORLOPIGE HECHTENIS KRIJGEN, WAT - IN IEDER GEVAL TIJDELIJK LETTERLIJKE RUST ZOU BETEKENEN"

Ben van den Brink: 'niet te geloven toch wat hierboven staat'?

Frides: De pedo-criminelen willen ongetwijfeld graag op vakantie naar de Kanarische Eilanden en hebben dringend 'rust' nodig welke door de onthullende publicaties van een vader en een moeder die hun misbruikte dochters zsm naar huis terug willen hebben - na een volkomen illegale uithuisplaatsing - ernstig verstoord dreigt te worden!

Let u ook weer op de bekende varianten van de naam Ben van den Brink in de laatste vier regels:

Vd Brink Ben vd Brink Van de Brink? NB: We hebben ook documenten in ons bezit (kopieen af/bijschrijvingen Rabobank), waar we in 10 afschriften zo'n 10 (!) varianten hebben op de naam Ben van den Brink. Dit is een uniek voorbeeld van 'controlled administration' door een bank! Ook banken doen dus mee bij het criminele pedocircuit.

U kunt hier de documenten downloaden

Wordt vervolgd!

Frides, Zuidlaren 050-4096142 [email protected]

Wat voorafging:

Ben van den Brink ontdekt dat zijn kinderen worden misbruikt door zijn schoonvader. Vlak daarna vertelt zijn vrouw dat haar hetzelfde is overkomen.

Ben wil verhaal halen bij zijn schoonvader en wordt tegengehouden door de politie die schoonvader inmiddels heeft ingeschakeld. Daarna doet Ben aangifte bij de politie van sexueel misbruik van zijn kinderen door zijn schoonvader, een invloedrijk man in de woonplaats. Politie weigert aangifte op te nemen.

Dan besluit Ben bureau Jeugdzorg in te roepen voor hulp omdat hij niet weet waar hij anders terecht kan voor bescherming van zijn dochters.

Jeugdzorg besluit dochters uit huis te plaatsen omdat de thuis situatie volgens hen niet veilig is.

Ben en Leonie zijn geschokt dat hun misbruikte kinderen ook nog eens uit het gezin worden gehaald. Contact met de kinderen (is er wel/niet nauwelijks) waar werden ze de eerste keer geplaatst? Bij zijn vrouw komen steeds meer ervaringen los die zij jarenlang heeft weggedrukt, waaruit blijkt dat zij door meerdere families in de woonplaats is misbruikt. En dat ook andere kinderen uit deze families werden uitgewisseld in misbruikkringen, bij velen al generaties lang.

Voor Ben was dit niet te behappen en hij wist niet wat hem overkwam. Hij is op onderzoek uitgegaan om voor zich zelf zeker te stellen of het klopte wat hij allemaal hoorde.

Toen op een dag zijn dochters een weekend thuis mochten komen kwam hij erachter dat de meisjes Demi en Nirvana ook misbruikt werden in het kindertehuis (was dit OCK Het Spalier?) .

Ben en Leonie lieten de meisje door de huisarts onderzoeken en deze bevestigde hun vermoedens.

De huisarts maakte daar een rapport van, dat door bureau jeugdzorg werd genegeerd en bij derechtbank niet aan de orde kwam. Op de rechtbank in kwestie blijken personen te zitten die medeplichtig zijn aan het vervalsen van gerechterlijke documenten teneinde de pedofieleclub in gang te houden en te vrijwaren! (wordt vervolgd)Wat voorafging (deel twee):

Een snelle korte beknopte uitleg over wat er gaande is.. Met dank aan FRANK

http://www.argusoog.org/bevrijd-demi-en-nirvana-uit-de-handen-van-de-satanisten/comment-page-1/#comment-77520

Het is de combinatie van factoren, ik noem er enkele:

-Kinderen familie van den Brink worden om twijfelachtige redenen uit huis gehaald;

-Kinderen familie van den Brink zijn- gezien een artsenrapport – sexueel misbruikt op de betreffende Jeugdzorginstanties;

-Ouders van den Brink worden geestelijk mishandeld en Ben zwaar fysiek mishandeld;

-Ben van den Brink wordt (onterecht) opgesloten-Men probeert op een valselijke manier een psychologisch rapport tot stand te laten komen t.b.v. het langer kunnen opbergen van de heer Van Den Brink.

-Er wordt door onderzoekers verbanden gelegd tussen pedo-netwerken en het structureel (satanisch) sexueel misbruik van kinderen. De vraag werpt zich op of er sprake is van kinderhandel in Nederland.-De roep om onderzoek i.v.m. een ‘inner circle’ binnen instanties wordt steeds sterker i.v.m. nep procedures, nep-ducumenten en gezien het feit dat rechter(s) in hun/zijn eigen zaak mogen beslissen.De vraag werpt zich op waarom Ben van den Brink nog steeds niet is opgeroepen te verschijnen op de aangekondigde rechtszitting waar de definitieve uitspraak (vonnis) zou moeten plaats vinden volgens de rechtsprocedure, in navolging op de zitting van 24 mei jl.

– ruim 4 maanden geleden – welke is uitgesproken door de rechtbank Amsterdam.-Er zijn – mogelijk – personen herkend op cd’s welke de aandacht heeft van veiligheidsdiensten, ook in het buitenland – en die verband houden met eerder genoemde pedonetwerken, waarbij directe verbanden in Noord Holland (politiefunctionarissen incluis ) niet worden uitgesloten en waarbij speciale aandacht voor Bureau Alkmaar – waar de aangiftes door de familie van den Brink niet mogelijk blijkt.

-Oms eigen rechtsaparaat ligt onder zwaar vuur omdat De hoogste baas binnen Justitie – Secretaris Generaal Joris Demmink – door advocate Van der Plas bewijzen tegen hem heeft liggen waardoor Demmink zijn betrokkenheid bij de kinderverkrachtingen en pedopraktijken niet kan ontkrachten.Persoonlijke noot uit rechtbankverslag 24 mei Amsterdam waar Ben van den Brink is vrijgesproken,in afwachting van het definitieve vonnis..:‘ Ik vertelde Leonie dat ik de zaak al geruime tijd volg en bezorgd ben over een eerlijk rechtsgang voor Ben en zijn familie, de waanzinnige situatie rond de kinderen en de mechanismen binnen bureau jeugdzorg en justitie- en ook alle mechanismen eromheen. Ik doel hier op kindermoord/misbruik door ‘’gestoorden mensen’’ die zijn te vinden in allerlei families en beroepsgroepen – tot aan de rechterlijke macht aan toe. Zie de veroordelingen in het buitenland van deze rechterlijke macht – mede door tussenkomst Interpol.

Zouden er nog ‘Dutrouxachtigezaken’’spelen in Nederland? Het is geen vraag meer! Ook het sexsueel misbruik van kinderen binnen de Kerk is nu meer dan actueel (en moorden binnen Vaticaan n.a.v. sexparties..) Zelfs de huidige Secretaris-Generaal van justitie lijkt betrokken bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.Laten wij nu in Nederland het onrecht bij de wortels aan pakken!’

Foto: pedofiel Demmink


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

2 Comments

Reply ben van den brink
10:55 AM on June 15, 2013 
Tekst geschreven door Leonie , zondag 9 oktober 2011

Vanochtend sms-en van Nirvana. Soms merk je toch aan haar teksten dat ze niet zichzelf is. Voor mij heel herkenbaar
en pijnlijk omdat ik voel en weet dat zij er helemaal niets aan kan doen, hoe moeilijk het is om sterk te blijven wetend
dat het allemaal zo oneerlijk, onmenselijk is en dat wij gelijk hebben en blijven vechten, maar toch zal ze ook voelen
wanneer komt het nou goed en mogen we weer naar huis, naar pappa en mamma en Doodles. Al twee jaar, huilen wil
ze wel maar doet ze niet, of net als ik als je alleen in je slaapkamertje zit. Het zelf maar weer oplossen, maar het is
zo veel, dat je zoveel mogelijk je emoties, nare gevoelens heel ver weg stopt en er niet aan probeert te denken. Zodra
ze zien dat je en eigen mening hebt, en er tegen in gaat, het niet precies zo gaat als hun willen, blijven ze op je in praten
en om je heen om op een stiekeme, geraffineerde manier jouw gedachtes te weten te komen.

Aan de ene kant ontzettend opgelucht om te zien hoe ze mijn leventje altijd hebben gecontroleerd, je dingen laten denken,
aanpraten. Als kind heb je dan toch geen keus en weet niet beter dan dat het zo is.De grote mensen zullen het wel weten,
dan zal het wel zo zijn. Zo groei je op in hun manier van denken, en doen totdat je leventje, je eigen ik, een soort automatische
piloot is, die doorgaat zonder teveel na te denken wat er eigenlijk allemaal om je heen gebeurt. Ik ervaar het als een soort
overleven, jezelf totaal wegcijferen, doen alsof er niks aan de hand is. Het gaat altijd goed met jezelf maar binnenin ben je
verdrietig, eenzaam, machteloos. Maar niemand mag dat zien. "Denk aan de leuke dingen".

Als je als kind wel een aantal keren geprobeerd hebt om aan iemand te willen vertellen wat er is, of vragen of dat zo is, en je
krijgt geen antwoord of erger - straf - , schreeuwen tegen je, wat zo eng en angstig is, opsluiten, betast worden op dat kleine.
lieve, onschuldige lichaampje van jezelf en geen kant op kunnen. Van binnen ben ik zo bang, ik wil dit niet, rillingen,die grote
hond op je lichaam voelen, er alles aan doen om die hond niet te hoeven voelen en hopen dat het zo snel mogelijk stopt. Dan
durven ze ook nog te zeggen "ik doe je toch geen pijn, ik doe toch zachtjes? De mannen zijn toch altijd lief voor je? Het is zo
voorbij, het is toch lekker? Zeg maar dat je het lekker vindt, dan maak je me blij". Machteloos ben je als kind, woedend ben ik
hoe geraffineerd Tines enz. enz. me sexueel misbruikte, hier ook weer hun tactiek. De mannen doen toch niks verkeerd? Ze vindt
het zelf lekker. Een klein meisje vragen stellen en willen horen van haar dat ze het zelf lekker vindt. Ik word er kotsmisselijk van.

Waarom doet iemand zo, het is toch niet te bevatten en te begrijpen? Hoe vaak ik daaraan heb gedacht en probeerde te snappen,
heb ik maar uit mijn hoofd gezet. Ze hebben totaal geen gevoel en zien je niet als mens.Je bent hun product, hun bezit.
Misdadigers, zieke, keiharde, gestoorden die denken dat ze machtig zijn, maar toch altijd verstopt blijven. Dus duidelijk zelf ook
bang zijn want je mag nooit iets vertellen.

Wordt vervolgd
Reply elena-savinova.ru
9:52 PM on June 17, 2017 
url=http://elena-savinova.ru/ says...
Дизайн интерьера

BELGIUMBRIDGE Magazine!!

LAATSTE BIJDRAGEN TE VINDEN

ONDER TABBLAD "NEWS"!


Recent NIEUWS ?

Ga naar "News" in het menu links bovenaanSpiegelbeeld magazine